Multifunksjonshemming

Multifunksjonshemming Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,91 MB
FILNAVN
Multifunksjonshemming.pdf
ISBN
3933726857970

BESKRIVELSE

Bokas hovedpersoner har ingen felles diagnose. Det som forener er omfattende funksjonsnedsettelser. Det betyr behov for tilpasset hjelp i nær sagt alle livets situasjoner og ned til minste detalj. Forfatterne gir både et teoretisk og filosofisk grunnlag for arbeidet og bidrar med konkrete erfaringer og praksisnær kunnskap.

Hallan Tønsberg. - Felles aktivitet som læringsarena / Anne Torø Eggen. Multifunksjonshemming innebærer nedsatt funksjon på flere områder.

Små barn på under 4 års utvikling kan ikke undervises eller trenes gjennom ulike ... Abstract Tittel Bruk av måltider som en læringsarena for multifunksjonshemmede elever med sondeernæring i skolen. Formålet med prosjektet Formålet med denne oppgaven er å få innsikt i hvordan spesialpedagoger tenker og planlegger for at elever med multifunksjonshemning og sondeernæring skal bli inkludert i elevgruppen, spesielt under fellesmåltider som gjennomføres i løpet av dagen. Men multifunksjonshemming er et vidt begrep, derfor må det presiseres hvem vi her skriver om.

RELATERTE BØKER