Investering og finansiering

Investering og finansiering - Ivar Bredesen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ivar Bredesen
DIMENSJON
6,82 MB
FILNAVN
Investering og finansiering.pdf
ISBN
8324353584028

BESKRIVELSE

Investering og finansiering er tilpasset kurs i investeringsanalyse på de økonomisk-administrative studiene ved høyskolene og universitetene. Boka gjennomgår de viktigste analyseteknikkene, drøfter ulike låneformer og lånekostnader og viser hvordan man kan ta hensyn til usikkerhet i investeringsanalysen. Det er lagt stor vekt på å fremstille fagstoffet på en pedagogisk god måte. Boka bruker gjennomgående en rekke eksempler for å vise hvordan teorien virker i praksis. I tillegg er regnearket MS Excel en integrert del av presentasjonen. I denne sjette utgaven er bruk av finanskalkulatoren Hewlett Packard 10BII også integrert i presentasjonen. Det er også et stort antall øvingsoppgaver og løsninger til kapitlene. Enda flere oppgaver og tilleggsmateriale som letter innlæringen, finnes i Hjelper til Investering og finansiering.

... Formålet med årsbudsjettet er å gi bevilgninger og vedta finansiering.

10303 Finansiering og investering - 6 studiepoeng. Finansiering Investering Markets Pensjon og forsikring til ansatte Forsikring til bedriften Konsern & Institusjoner Finansiell rådgivning Finansielle markeder Online tjenester Bransje Pensjon, forsikring Om oss Om oss Investor relations Jobb og karriere Presse Samfunnsansvar DNB-konsernet Personvern -Velger du finansiering og investering som hovedprofil og samfunnøkonomi, miljø-og ressursøkonomi eller energiøkonomi som støtteprofil kan du velge ECN302 istedenfor BUS305 i augustblokken.-Velger du økonomistyring som hovedprofil eller strategisk ledelse og organisasjon som hovedprofil og finansiering og investering som støtteprofil ... Investering og finansiering er tilpasset kurs i investeringsanalyse på de økonomisk-administrative studiene ved høyskolene og universitetene. Boka gjennomgår de viktigste analyseteknikkene, drøfter ulike låneformer og lånekostnader og viser hvordan man kan ta hensyn til usikkerhet i … LES MER investeringsanalysen. På grunn av sin store variabilitet inntar investeringen en sentral plass i konjunkturbildet.Variasjoner i investeringsraten, altså investeringens andel av nasjonalproduktet, kan skape forstørrede variasjoner i sysselsetting og inntekter, og en stabilisering av investeringene er ønskelig for å holde jevn sysselsetting..

RELATERTE BØKER