Gaven

Gaven - Ellen Vahr | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen Vahr
DIMENSJON
3,10 MB
FILNAVN
Gaven.pdf
ISBN
6238317300962

BESKRIVELSE

Siden hun var liten, har husmannsjenta Anne visst at hun er født med en gave, en evne til å se, og et kall til å hjelpe syke og lidende. I stedet for å være stolt over denne gaven, gjemmer hun den bort. Hun vil ikke være annerledes. Vinteren 1841 reiser Anne fra Vardal til Christiania for å tjene hos byens mest berømte gullsmed og hans unge, vakre kone. Hun har valgt den veien hun tror er den rette. Det eneste hun har med seg er noen tørkede planter, en sort bok og en hemmelighet. "Gaven" er en roman basert på livet til Anne Brannfjell, husmannsdatteren som ble Norges mest kjente kloke kone. Boken handler om Annes kamp for å finne sin egen vei - og å våge å gå den. Det er en historie om dyp fattigdom, svik og krenkelser, men også en kjærlighetshistorie om mot og håp og om å finne veien hjem.

Vahr skriver levende og effektivt, og har stemningsfulle og nasjonalromantiske skildringer av miljø og natur. Gaven er en varm roman om dyp fattigdom, svik og krenkelser, men også en kjærlighetshistorie om mot, håp og om å finne veien hjem. "Min tipptippoldemors historie er for meg en historie om sannhet.

Det føles som en stor hyllest å ha så mange av de som . .

RELATERTE BØKER