100 fotografier som forandret verden

100 fotografier som forandret verden Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,88 MB
FILNAVN
100 fotografier som forandret verden.pdf
ISBN
3986356688881

BESKRIVELSE

100 av de mest berømte fotografier fra vår del av historien, blinkskudd som beskriver dramatiske øyeblikk og hendelser som innvarsler en ny tid, da det ikke er mulig å vende om, bilder med en slik sprengkraft at de har talt til samvittigheten og endret kurset i politisk tenkning og satt sitt preg på samfunnsutviklingen, fotografert av giganter som Henri Cartier-Bresson og Robert Capa og kjente fotojournalister som Elliott Erwitt, Eugene Smith og Kevin Carter, en serie med bilder som uten tvil vil gjøre inntrykk på deg.

Listen er selvfølgelig subjektiv og deres egen vurdering. I forordet skriver de om udvælgelsen af de betydningsfulde mennesker i det 20 ... 100 fotografier som forandret verden 100 fotografier Denne boken samler 100 berømte fotografier fra moderne tid.

Vestlys verden var forut for sin tid ... selvsagt få vite hvor babyer kommer fra - og mormor, hun måtte pent overvinne frykten sin.

RELATERTE BØKER