Løp som en jente; en humoristisk og inspirerende bok om å fullføre maraton

Løp som en jente; en humoristisk og inspirerende bok om å fullføre maraton - Alexandra Heminsley | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexandra Heminsley
DIMENSJON
11,3 MB
FILNAVN
Løp som en jente; en humoristisk og inspirerende bok om å fullføre maraton.pdf
ISBN
2526295927001

BESKRIVELSE

Ærlig og selvironisk - relevant for både nybegynnere og erfarne løpere.For Alexandra handler den første løpeturen om å klare å nå frem til nærmeste lyktestolpe, og til tross for en mislykket start, ender hun opp med å løpe fem maraton! Her skriver hun like ærlig, personlig og humoristisk om alt fra sin dissende rumpe til sin euforiske glede over nytt løpeutstyr. Dette er en historie om hvordan du selv kan forelske deg i løping, og oppleve den samme barnslige gleden over å bevege kroppen som forfatteren gjør. Alle kan nemlig løpe, bare man gjør det riktig. Og her får du nyttige tips om utstyr, skadeforebygging og forberedelser til maraton.Boken er godt skrevet, og såpass ærlig og selvironisk at de fleste vil kjenne seg igjen. Og innholdet er like relevant for nybegynnere så vel som erfarne løpere.Dette er en kjærlighetserklæring til løping og en underholdende, engasjerende og inspirerende bok som vil få deg til å lengte etter en løpetur.Bla i boka

Og innholdet er like relevant for nybegynnere så vel som erfarne løpere. Dette er en kjærlighetserklæring til løping og en underholdende, engasjerende og inspirerende bok som vil få deg til å lengte etter en løpetur. Ærlig og selvironisk - relevant for både nybegynnere og erfarne løpere.

engasjerende og inspirerende bok som vil få deg til å lengte etter en løpetur. FAKTA Utgitt: 2014 "Løp som en jente vil uten tvil få selv den mest innbitte sofasliter til å ville snøre på seg joggeskoene" ShapeUp For Alexandra handler den første løpeturen om å klare å nå frem til nærmeste lyktestolpe, og til tross for en mislykket start, ender hun opp med å løpe fem maraton! Kjøp Løp som en jente fra Bokklubber 'Løp som en jente vil uten tvil få selv den mest innbitte sofasliter til å ville snøre på seg joggeskoene' ShapeUp For Alexandra handler den første løpeturen om å klare å nå frem til nærmeste lyktestolpe, og til tross for en mislykket start, ender hun opp med å løpe fem maraton! Pris: 142,-.

RELATERTE BØKER