En afrikaner på Grønland

En afrikaner på Grønland - Tété-Michel Kpomassie | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tété-Michel Kpomassie
DIMENSJON
8,27 MB
FILNAVN
En afrikaner på Grønland.pdf
ISBN
6010099468706

BESKRIVELSE

Forfatteren vokser opp i det vestafrikanske landet Togo og er 16 år da han kommer over en bok om Grønland. Han blir bergtatt av historiene om folket som lever i isødet, og 8 år senere står han på dekket til en båt som legger til på Grønlands sørkyst. Forfatteren skildrer tradisjoner og levesett uten europeernes fordommer og dårlige samvittighet, og gir et bilde av grønlandsk dagligliv på 1960-tallet.

Bare at anorakken av selskinn innrammer et svart ... EN AFRIKANER PÅ GRØNLAND (SPOR) 16 år gammel leser den togolesiske forfatteren om Grønland i det lokale misjonærbiblioteket og blir bergtatt. Dette er historien hans om hvordan han åtte år senere kommer til Julianenhåb på Grønlands sørkyst, og møtet med grønlenderne. Kjøp En afrikaner på Grønland fra Bokklubber Forfatteren vokser opp i det vestafrikanske landet Togo og er 16 år da han kommer over en bok om Grønland.

Grensene går mot Canada i vest, mot nord til Nordishavet og mot øst til Grønlandshavet og Danmarkstredet. Naturgeografisk er Grønland en del av Nord-Amerika og politisk en del av Europa. Det var rett og slett en dag av den typen man håper vil gå fort over så man kan begynne på en ny.

RELATERTE BØKER