Den store norske bokmålsordboka

Den store norske bokmålsordboka - Per-Erik Kirkeby | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per-Erik Kirkeby
DIMENSJON
9,74 MB
FILNAVN
Den store norske bokmålsordboka.pdf
ISBN
1606056393524

BESKRIVELSE

Den største bokmålsordboka noensinne! Boka inneholder ca. 105 000 oppslagsord og tusenvis av eksempler og faste uttrykk. Den er et resultat av mer enn fire års arbeid. Forfatteren, Per-Erik Kirkeby, har arbeidet med ordbøker siden 1996. Under arbeidet er det blitt lagt betydelig vekt på at det ferdige produktet skal oppleves som brukervennlig. Boka dekker de fleste behov som bokmålsbrukere måtte ha. Et stort antall nye ord og uttrykk som er kommet til i de senere årene, er også med.

Kjøp ny 518,- 599,- 599,- 599,- 599,- Kjøp brukt på iBok. Bokvarsling Opprett bokvarsling Dersom ... Bokmålsordboka blei utarbeidd ved avdeling for bokmål ved Norsk leksikografisk institutt, Universitetet i Oslo, i samarbeid med Norsk språkråd.

Bokmålsordboka utkom parallelt med Nynorskordboka i 1986 etter at en hadde arbeidet med dem ... Kjøp Den store norske bokmålsordboka fra Tanum Den største bokmålsordboka noensinne! Boka inneholder ca. 105 000 oppslagsord og tusenvis av eksempler og faste uttrykk.

RELATERTE BØKER