De mistenkte

De mistenkte Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,20 MB
FILNAVN
De mistenkte.pdf
ISBN
2484635438925

BESKRIVELSE

I denne boka ser vi nærmere på hva som foregår av lyssky virksomhet i andebyuniversets mørke kroker. B-gjengen, Magica fra Tryll, Svarte-Petter og Spøkelseskladden har sjelden noe godt i sinne, men heldigvis klarer de som regel å spenne bein på seg selv eller bli stoppet av en viss snarrådig musedetektiv før de får gjort altfor mye ugagn. Men hva skjer når det rabler for selveste Petter Smart og han bestemmer seg for å revansjere seg på Skrue etter å ha blitt utnyttet i så mange år?512 skurkefeirende sider!

... slik at det ikke nødvendigvis er riktig å fortelle om de har mistenkte eller siktede i saken. Etter at de fire mistenkte ble drept, har stemningen snudd.

Filmen ble meget godt mottatt av kritikerne. Directed by Bryan Singer. With Kevin Spacey, Gabriel Byrne, Chazz Palminteri, Stephen Baldwin.

RELATERTE BØKER