Brain breaks i klassen

Brain breaks i klassen - Robert Mjelde Flatås | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Mjelde Flatås
DIMENSJON
7,52 MB
FILNAVN
Brain breaks i klassen.pdf
ISBN
2149471707302

BESKRIVELSE

Brain Breaks i klassen er små aktivitetspauser i noen få minutter som bryter opp stillesittende skolearbeid med en eller annen form for fysisk bevegelse. Disse kjappe aktivitetene gir elevene fornyet energi, motivasjon og dermed bedre konsentrasjon for resten av skoledagen.En aktivitetspause skal være gøy og nedstressende og krever som oftest lite forberedelse og utstyr. Poenget er å gi elevene «hjernepauser» som kan bidra til økt læring og få kroppen i gang etter en periode med konsentrert jobbing.Brain Breaks i klassen gir deg et rikt bibliotek med morsomme aktiviteter som kan brukes av energiske elever i løpet av skoledagen. Aktivitetene er delt inn i tre hovedkategorier: De som har hovedfokus på bevegelse, de som har en faglig vri og kan innpasses direkte i undervisningen og de som i større grad trener samarbeid, samhold og kreativitet. I tillegg er det et eget kapittel med konkrete metodiske tips til gjennomføringen.Brain Breaks i klassen kan i prinsippet brukes når som helst og hvor som helst - inne og ute, og passer for elever i så å si alle aldre.

På personalmøtet ble Brain Breaks omtalt som en investering for å holde ut skoledagen. Presentasjonen gjorde meg nysgjerrig på Brain Breaks, og jeg skrev ned alt de sa om temaet, og bestemte meg raskt for at Brain breaks er korte aktive pauser indlagt i den stillesiddende undervisning, hvor kroppen aktiveres.

Aktivitetene er delt inn i tre hovedkategorier: De som har hovedfokus på bevegelse, de som har en faglig vri og kan innpasses direkte i undervisningen og de som i større grad trener samarbeid, samhold og kreativitet. Brain Breaks i klassen er små aktivitetspauser i noen få minutter som bryter opp stillesittende skolearbeid med en eller annen form for fysisk bevegelse. Disse kjappe aktivitetene gir elevene fornyet energi, motivasjon og dermed bedre konsentrasjon for resten av skoledagen.En aktivitetspause skal være gøy og nedstressende og krever som oftest lite forberedelse og utstyr.

RELATERTE BØKER