Bok om sorg

Bok om sorg - Maria Navarro Skaranger | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Navarro Skaranger
DIMENSJON
7,98 MB
FILNAVN
Bok om sorg.pdf
ISBN
6459485306896

BESKRIVELSE

«Mammas øyne var umulige å tyde, hun sa nesten ingenting heller.Det første broren min Mik sa: Det var jo dette vi var redde for, vi visste jo at dette kunne skje. Han sa det veldig enkelt og greit, ikke overraska, mer bekreftende, faren min nikket han også, faren min var enig, Mik sa noe han kjente seg igjen i, alle var liksom enige, som om vi alle på en eller annen måte hadde forberedt oss eller tenkt det før, tanken hadde allerede streifet oss, og da hadde den vel også streifet Nils selv. Mest sannsynlig for lenge siden. Da han bodde i skogen eller kanskje de første gangene han ble lagt inn.Vi hadde kanskje tenkt allerede da, at denne gutten, han kommer aldri til å bli gammel, han kommer aldri til å få barn, gifte seg, kjøpe hus og bil.»En bror dør, og "Bok om sorg (Fortellingen om Nils i skogen)" er historien om familien som blir igjen. Om en mor som bare gråter, om en far som ikke er tilstede, om søsken som prøver å forstå. Skaranger skriver rått og rørende om livredning og ansvar. Hun skriver om fortvilelse og raseri, men også om kjærlighet, håp og lyset som finnes.

Undersøk om barnet har forstått det du har sagt, og prøv å få ham til å fortelle hva han tenker og lurer på. Å formidle om tap og sorg til barn Av Eline Grelland Røkholt, Seksjon for sorgstøtte ved Ahus. Når barna rammes av vonde tap, er det vesentlig at det tematiseres i barnehagen.

Det er vanskeleg a. seie at ein er lei seg - og det er vanskeleg a.

RELATERTE BØKER