Tekst og tolking

Tekst og tolking - Eiliv Vinje | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eiliv Vinje
DIMENSJON
7,74 MB
FILNAVN
Tekst og tolking.pdf
ISBN
2342968428861

BESKRIVELSE

Boka gir en elementær innføring i litterær analyse, litterære genrer, stilistikk og retorikk. Her drøftes en del grunnleggende spørsmål i de litterære hovedsjangrene; dessuten spørsmål om hva litteratur er, og hva analyse og tolking er.

Vi gjer oppmerksam på at dette er studieinformasjon for studieår 2020-2021. Endringar kan skje.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788241702099 · Bibelens opphav og innhald (tekst og kanonhistorie) · Forholdet mellom den jødiske og den kristne Bibelen · Forholdet mellom bibelforteljing og historie i det gamle Israel · Historie og kultur i Palestina i bibelsk tid. Del 2: Bibelfagleg tekststudium · Grunnleggjande tekstanalyse · Bibellesing og tolking · Bibelen si verknadshistorie · Bibelens opphav og innhald (tekst- og kanonhistorie) · Forholdet mellom den jødiske og den kristne Bibelen · Forholdet mellom bibelforteljing og historie i det gamle Israel · Historie og kultur i Palestina i bibelsk tid.

RELATERTE BØKER