Solsystemet

Solsystemet - Sam Smith | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sam Smith
DIMENSJON
9,34 MB
FILNAVN
Solsystemet.pdf
ISBN
6562639008619

BESKRIVELSE

Bli med ut i verdensrommet og oppdag solsystemets hemmeligheter. Solsystemet oppsto for lenge siden, da en gigantisk gassky kollapset i verdensrommet. Solsystemet består av sola og alle planetene, og andre legemer som går i bane rundt sola. Brett ut de flotte illustrasjonene og oppdag solsystemets hemmeligheter. Deretter kan du snu boka og lese fascinerende fakta om planetene, månene deres og romfartøyene som er sendt ut for å utforske dem.

Verdensrommet for barn. Denne modellen av solsystemet er enkel å lage, og krever ikke mye materiale utover det dere har liggende hjemme fra før. Hvor stort er solsystemet og hva finnes i det? Og, hvorfor oppfører planetene seg slik de gjør? Her starter vi med demonstrasjoner for å gi et innblikk i størrelsen av solsystemet, før vi bruker planetariet til å se på solsystemet sett fra jorda og ta en runde rundt for å se på planetene. solsystemet, er at den roterer sidelengs, den ligger liksom på siden og ruller bortover, og det er foreløpig ingen som helt har forstått hvorfor.

Undervisningsopplegg barnetrinn 3-4 barnetrinn 5-7 - Andøya, we have a problem. Artikkel Norsk Romsenter.

RELATERTE BØKER