Mysteriet i Surklemarksumpene

Mysteriet i Surklemarksumpene - Carl Barks | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Barks
DIMENSJON
3,86 MB
FILNAVN
Mysteriet i Surklemarksumpene.pdf
ISBN
8956624786396

BESKRIVELSE

VELKOMMEN TIL ANDEBY, GRUNNLAGT AV CARL BARKS. - En bokserie med klassikerne alle elsker. Tegnet og skrevet av Carl Barks fra 1943 til 1972. På en fredelig brygge på havna i Andeby er det lett å bli grepet av utferdstrang. Fordelen med å gi etter for denne trangen er at man fort lengter etter å komme tilbake! Surklemarksumpene er intet sted for ender, det er ikke månen heller for den saks skyld, som Donald så vidt besøker. For ikke å snakke om Styggestupet, der Ole, Dole og Doffen ramler ned i juvet. Vel hjemme holder Donald på med fredelige hobbyer som myntsamling og fotografering, men sannelig om ikke det også resulterer i store sinnsbevegelser ...

- En bokserie med klassikerne ... Mysteriet i Surklemarksumpene er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Carl Barks Carl Barks 08/27/2010.

Kjøp. Carl Barks' Andeby 3 - Lemenjakten ... "Mysteriet i Surklemarksumpene - og andre historier fra 1944-1945" av Carl Barks - Se omtaler, sitater og terningkast.

RELATERTE BØKER