Kaperskip

Kaperskip - Patrick O'Brian | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Patrick O'Brian
DIMENSJON
10,3 MB
FILNAVN
Kaperskip.pdf
ISBN
5812175818674

BESKRIVELSE

Tolvte bind i Patrick O'Brians verdensberømte romanserie om den temperamentsfulle kapteinen Jack Aubrey, som seiler i Nelsons flåte, og Stephen Maturin, skipslegen som også arbeider for britisk etterretning. Jack Aubrey er blitt avskjediget fra marinen på grunn av en forbrytelse han ikke har begått. Hans gamle venn Maturin har i hemmelighet kjøpt HMS Surprise og vil ha Aubrey som kaptein. De får kaperbrev - tillatelse fra regjeringen til å angripe fiendtlige fartøyer - og kan seile som privat krigsskip. Dermed legger de ut på et farefullt tokt som, hvis det lykkes, kan gjenopprette Aubreys ære og posisjon i marinen.

Vår pris 179 ... Kaperskip (12) Bokgruppe: 421: Oversetter: Fartein Døvle Jonassen: I salg: 27.04.2015: Tolvte bind i Patrick O'Brians verdensberømte romanserie om den temperamentsfulle kapteinen Jack Aubrey, som seiler i Nelsons flåte, og Stephen Maturin, skipslegen som også arbeider for britisk etterretning. Viktig: Flere av feltene i databasen er søkbare men det er kun fartøyets IMO nummer og norske kjenningssignal som anses som unike søkevalg.Les mer om når søkedatabasen oppdateres og angivelse av søkevalg her. Men systemet var uryddig, man måtte ha to sett papirer: 1) danske leidebrev ved kontroller utført av danske og franske krigsskip eller forsøk på bording av allierte kaperskip, og 2) britiske handelslisenser ved kontroller utført av den britiske marinen. Lovløse tilstander Kapere fra Dunkerque (fransk: Corsaires Dunkerquois) er navnet som ble gitt til de kaperne (kapere er i norsk historie også kjent som «korsarer») som opererte med base i Dunkerque under åttiårskrigen, den fransk-nederlandske krig, niårskrigen (også kjent som den pfalziske arvefølgekrigen eller storalliansekrigen) og den spanske arvefølgekrigen Behov for synonymer til FREMKOMSTMIDDEL for å løse et kryssord? Fremkomstmiddel har 480 treff.

I 1781 la eit fransk kaperskip frå Dunkerque seg for anker i Bulandet. Kapteinen reiste til Bergen i eit ærend, medan mannskapet stelte til mykje vald og spetakkel i Bulandet.

RELATERTE BØKER