Helt ute

Helt ute - Eivind Eidslott | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eivind Eidslott
DIMENSJON
5,32 MB
FILNAVN
Helt ute.pdf
ISBN
2131817226992

BESKRIVELSE

Advarsel: Denne boka bør leses minst 1000 meter over havet. Eivind Eidslott har vært en av Norges fremste friluftsjournalister siden han startet skimagasinet Fri Flyt i 1998. Han har skrevet reportasjer fra fjellturer i inn- og utland, han har portrettert kjente friluftsmennesker og gitt ut flere bøker - sist den prisbelønte boka «Fjellbarna». Eivind Eidslott ser ofte det humoristiske i det norske friluftslivet, i fjellfolks vaner og uvaner, i dialogene mellom fremmede på turistforeningshyttene. Ikke minst er han selvironisk på vegne av sitt eget friluftsliv og sine egne turer. I over 15 år har han publisert petiter om friluftsliv for publikasjoner som Ute, Dagbladet, Dagens Næringsliv og Fjell og Vidde. Ifølge forståsegpåere kan virkemidlene i en petit være allusjon, ordspill, parodi, ironi, dramatisering, språklige bilder, overraskende vendinger, besjeling, overdrivelse, underdrivelse, oppramsing, symmetribrudd eller muntlighet. Eidslott kan på ingen måte love at alle disse virkemidlene er med i denne boka, men han sier i en kommentar: «Jeg har forsøkt så godt jeg kan» (sitat slutt).

Hun tror neppe utvalget atleter er tilfeldig. Kjøp boken Helt Ute. Et skråblikk på fjellfolk, skiturer, turistforeningsaktiviteter og jogging generelt.

Top Skoleåret 2019/20 vil alle 5.klasser i Fjell kommune få mulighet å ha en samling med overnatting på Fjell Festning. Gjennom ulike aktiviteter vil vi setje fokus på klassemiljø, kjekke opplevelser og det å være ute i nærområde. Votter (taes med hvis det er kaldt ute) Hodelykt eller lommelykt (om dere har, hvis ikkje så får dere låne av oss) Matboks; Drikkeflaske; Toalettsaker (kun nødvendige ting) Laken, dynetrekk og putetrekk (kan ha med sovepose, men da også laken og putetrekk) Inneklær; NB! Husk at brukt utstyr kan være like bra som nytt! - Helt ute.

RELATERTE BØKER