Helt all right

Helt all right - Odd Børretzen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Børretzen
DIMENSJON
9,87 MB
FILNAVN
Helt all right.pdf
ISBN
9352808699294

BESKRIVELSE

“Jeg heiser mine slitne seil.Jeg kaster loss og drar.Nå er jeg faktisk klar, min venn.Sees vi igjen?”De små tingene i livet blir beskrevet på en slik måte at de blir viktige og på en slik måte at du kjenner deg igjen.I denne boken har vi samlet de beste tekstene fra den folkekjære ordkunstneren sammen med illustrasjoner tegnet av Odd Børretzen selv.

I denne boken ... Kjøp Helt all right fra Tanum De små tingene i livet blir beskrevet på en slik måte at de blir viktige - og på en slik måte at du kjenner deg igjen I denne boken har vi samlet de beste tekstene fra den folkekjære ordkunstneren sammen med nye illustrasjoner tegnet av Odd Børretzen. G C Noen ganger er det all right G D Noen ganger er det all right G D Dsus4 G Noen ganger er det helt all right G In the morning G C Noen ganger er det all right B Em ... I 2014 ble bibliotekenes formålsparagraf endret. Fra å være et hus som hadde fokus på kun boksamlingen, skulle folkebibliotekene i fremtiden være en uavhengig møteplass og arena for offentlig samtale og debatt.

I denne boka finner du de beste tekstene fra den folkekjære ordkunstneren sammen med nye illustrasjoner tegnet av den evig unge Odd Børretzen. Kjøp Helt all right fra Norske serier De små tingene i livet blir beskrevet på en slik måte at de blir viktige - og på en slik måte at du kjenner deg igjen I denne boken har vi samlet de beste tekstene fra den folkekjære ordkunstneren sammen med nye illustrasjoner tegnet av Odd Børretzen. Odd Børretzen, mer enn helt all right. 31.12.2001 · Tillatt for alle · 43 min.

RELATERTE BØKER