Haptisk kommunikasjon

Haptisk kommunikasjon - Hildebjørg Karlsen Bjørge, Kathrine Goborg Rehder, Magni Øverås | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hildebjørg Karlsen Bjørge, Kathrine Goborg Rehder, Magni Øverås
DIMENSJON
9,93 MB
FILNAVN
Haptisk kommunikasjon.pdf
ISBN
9184394787092

BESKRIVELSE

Bokens hovedfokus er å forklare og beskrive grunnleggende teknikker i haptisk kommunikasjon. Den henvender seg til kombinertsyns- og hørselshemmede, døvblinde og synshemmede. Familie, venner, tolker, ledsagere og andre fagpersoner vil også kunne dra nytte av boken. Forfatterne har samlet og systematisert materiell om haptisk kommunikasjon slik at det fremstår som ett helhetlig system med en felles plattform. Boken er brukervennlig og gir et helhetlig inntrykk av hva haptisk kommunikasjon er og hva det brukes til. Bruken av haptisk kommunikasjon er avhengig av hva som er hensiktsmessig i hver enkelt situasjon. Ved hjelp av denne håndboken lærer man å forklare, beskrive og benytte de grunnleggende teknikkene i haptisk kommunikasjon. Boken er gitt ut med støtte fra Norges døveforbund og EstraStiftelsen

Håndalfabet / Bokstavert kommunikasjon. Skrift i hånd som støtte til tale.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788279353461 Haptisk kommunikasjon Det er et taktilt tegn- eller berøringssystem hvor man benytter rygg, skulder, overarm, hånd, kne eller fot som artikulasjonssted. Bruk av haptisk informasjon er ikke en egen kommunikasjonsform, men tilleggsopplysninger som gis taktilt samtidig med annen type kommunikasjon: tale, tegnspråk, konkreter eller liknende. Haptisk kommunikasjon som støtte i andre kommunikasjonsformer.

RELATERTE BØKER