Fru Inés

Fru Inés - Amalie Skram | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Amalie Skram
DIMENSJON
9,1 MB
FILNAVN
Fru Inés.pdf
ISBN
1088553530064

BESKRIVELSE

Kjærlighetsroman om den spanskfødte fru Ines' kjærlighet og erotiske frigjøring, og miljøet rundt henne i Konstantinopel. Utgangspunktet er et ekteskap med en stor aldersforskjell mellom mann og kvinne, hvor forfatteren setter søkelyset på kvinnelig seksualitet og frigiditet

Romanen er skrevet av Amalie Skram, en dansk norske forfatter som har i etterkant av hennes død, fått annerkjennelse som en av Skandinavias fremste naturalistiske forfattere. Fru Inés (Lydbok-CD) av forfatter Amalie Skram. Pris kr 87 (spar kr 12).

Utgangspunktet er et ekteskap med en stor aldersforskjell mellom mann og kvinne, hvor forfatteren setter søkelyset på kvinnelig seksualitet og frigiditet Fru Inés (Lydbok-CD) av forfatter Amalie Skram. Pris kr 87 (spar kr 12).

RELATERTE BØKER