Endelig står verden på hodet

Endelig står verden på hodet - Hege Woxen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hege Woxen
DIMENSJON
10,99 MB
FILNAVN
Endelig står verden på hodet.pdf
ISBN
1855170117918

BESKRIVELSE

Endelig står verden på hodet er en varm og ekspressiv diktsamling om å få og leve med barn, der «pappa er en fornøyelsespark med karuseller, sukkerspinn», mens «mamma er et bibliotek med bøker helt opp til taket». Diktene er morsomme, inderlige, lekne og alvorlige. De viser på hvilken måte verden forandres idet barna kommer, og hvordan de samtidig holder den fast, om enn på en ny måte.

Endelig litt bilder på veggene i utlei. Endelig står verden på hodet. Hege Woxen.

De viser på hvilken måte verden forandres idet barna kommer, og hvordan de samtidig holder den fast, om enn på en ny ... Kjøp Endelig står verden på hodet fra Bokklubber Endelig står verden på hodet er en varm og ekspressiv diktsamling om å få og leve med barn, der «pappa er en fornøyelsespark med karuseller, sukkerspinn», mens «mamma er et bibliotek med bøker helt opp til taket». Endelig står verden på hodet book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers.

RELATERTE BØKER