Bedre med bønner; en matvare med helsefremmende og magiske egenskaper

Bedre med bønner; en matvare med helsefremmende og magiske egenskaper - Patrik Olsson, Lars-Erik Litsfeldt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Patrik Olsson, Lars-Erik Litsfeldt
DIMENSJON
8,18 MB
FILNAVN
Bedre med bønner; en matvare med helsefremmende og magiske egenskaper.pdf
ISBN
3325800146506

BESKRIVELSE

Det finnes en matvare som alltid er tilgjengelig for oss med uante helsefremmende egenskaper - nemlig bønner. Bønner fremmer vektreduksjon, det er rimelig og bærekraftig og kan brukes mye mer enn du tror! Kan bønner ha en positiv innvirkning på helsen din? Forfatterne av denne boken, Lars-Erik Litsfeldt og Patrik Olsson, hadde aldri tenkt den tanken før. Men da de ble utfordret til å prøve, oppdaget de raskt et positivt mønster. Kiloene forsvant og blodsukkeret ble stabilt. Bønner er altså ikke bare en god proteinkilde, men også en matvare med helsefremmende egenskaper. Patriks kjæreste trente bort tyve kilo ganske raskt og enkelt med kosthold og trening. Under arbeidet med denne boken, la hun til bønner og probiotika, og kvittet seg med ytterligere 40 kilo! Begge forfatterne har hatt sine helseutfordringer, og deler sine erfaringer med deg slik at du også kan bruke kosthold som medisin. Her får du oppskrifter, inspirasjon og alt du trenger å vite om bruk av bønner, pre-og probiotika for god tarmhelse, fettforbrenning og vektreduksjon. Forfatterne av denne boken, Lars-Erik Litsfeldt og Patrik Olsson, har vekket til live interessen for bønner – som noe mer enn bare magefyll; for bønner, behandlet riktig, har også helsefremmende egenskaper! Gjennom bønnene kan du få noe som kalles resistent stivelse, og det er ikke bare godt nytt for dine gode tarmbakterier, men også for ditt blodsukker. Bedre med bønner – en helsefremmende og magisk matvare bringer bønnene inn i lyset igjen. Nå finnes det flere og bedre produkter enn noen gang. Tenk – en vegetabilsk proteinkilde, som gjør godt for både blodsukkeret ditt og tarmene dine!

Helly Hansen Going for Gold Set 599 kr 399 kr. 200 kr rabatt.

Bønner fremmer vektreduksjon, det er rimelig og bærekraftig og kan brukes mye mer enn du tror! Kjøp den på Platekompaniet.no Kjøp Bedre med bønner fra Tanum Det finnes en matvare som alltid er tilgjengelig for oss med uante helsefremmende egenskaper - nemlig bønner. Bønner fremmer vektreduksjon, det er rimelig og bærekraftig og kan brukes mye mer enn du tror! Bedre med bønner - en magisk og helsefremmende matvare heter boken som lanseres på Høstkonferansen.

RELATERTE BØKER