Walden II

Walden II - B.F. Skinner | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
B.F. Skinner
DIMENSJON
4,65 MB
FILNAVN
Walden II.pdf
ISBN
3756953078059

BESKRIVELSE

Walden II er en utopisk roman skrevet av adtferds psykolog B.F. Skinner og kom ut i 1948. Walden II er kontroversiell fordi bokens karakterer snakker om en avvisning av fri vilje og en avvisning av tesen om at menneskelig atferd styres av en ikke-kroppslig enhet, for eksempel en ånd eller en sjel. Boken omfatter forslaget om at organismenes oppførsel, inkludert mennesker, bestemmes av miljøvariabler, og at systematisk endring av miljøvariabler kan danne et sosiokulturelt system som nærmer seg utopi.

Skinner og kom ut i 1948. Walden II er kontroversiell fordi bokens karakterer snakker om en avvisning av fri vilje og en avvisning av tesen om at menneskelig atferd styres av en ikke-kroppslig enhet, for eksempel en ånd eller en sjel. Walden II é um livro que nos apesenta uma sociedade que usa o Comportamentalismo da Psicologia e suas técnicas para melhorar a si mesma! B F Skinner nos leva a um lugar onde todos são moldados para serem felizes e viver bem, assim como todo o espaço, acomodações, trabalho e sistema financeiro também são moldados para este fim! In science fiction: Utopias and dystopias.

Walden II er kontroversiell fordi bokens karakterer snakker om en avvisning av fri vilje og en avvisning av tesen om at menneskelig atferd styres av en ikke-kroppslig enhet, for eksempel en ånd eller en sjel. Walden II er en utopisk roman skrevet av adtferds psykolog B.F. Skinner og kom ut i 1948.

RELATERTE BØKER