Videre

Videre - Birgit Valla | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birgit Valla
DIMENSJON
3,10 MB
FILNAVN
Videre.pdf
ISBN
6651616262462

BESKRIVELSE

Er alt vel innen psykisk helsevern? Betydelige ressurser legges ned for å hjelpe mennesker som strever psykisk, både fra enkeltterapeuter og fra helsetjenesten. Men hvor godt hjelper det egentlig? Leverer vi gode nok resultater? I denne boken tar forfatteren for seg slike spørsmål og gir optimistiske løsninger på hvordan vi kan bringe de psykiske helsetjenestene videre. Å innhente tilbakemeldinger fra de som mottar hjelp er essensielt. Å finne ut hva du skal gjøre med tilbakemeldingene er like viktig. Slik kan du utvikle både deg selv som terapeut og tjenesten din i riktig retning. Lytt til det folk forteller, oppdag ny kunnskap og ha mot til å gå nye veier. Potensialet for forbedring er enormt. Er du klar for endring?

Bachelor i pedagogikk gir deg et godt faglig grunnlag for å studere videre på masternivå. Vi anbefaler at du planlegger å ta en mastergrad! Masterprogrammet i pedagogikk har fire studieretninger.

Geir Torstveit. Koordinator for EVU +47 38 14 22 62.

RELATERTE BØKER