Renere liv

Renere liv - Tina Holt, Birgitte Magnussen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tina Holt, Birgitte Magnussen
DIMENSJON
6,41 MB
FILNAVN
Renere liv.pdf
ISBN
4094154344280

BESKRIVELSE

Den naturlige veien til en renere og mer økovennlig livsstil.Få mer energi, glødende hud, et freshere hjem og et sunnere kosthold.Her får du personlige, enkle og inspirerende tips om plantebasert mat, økologisk sminke, giftfrie skjønnhetsprodukter og miljøvennlige vaskemidler, klær og tekstiler. I tillegg til masse oppskrifter på næringsrik mat, hjemmelaget skjønnhetspleie og naturlige vaskeprodukter. Du finner nyttig informasjon om helsefordelene ved å velge et renere kosthold, grønnere skjønnhetsprodukter og økologiske tekstiler. Samt oversikter over forfatternes favorittprodukter, Do-It-Yourself-prosjekter, insidetips om det beste innen økofashion, snille alternativer til giftige vaskemidler, smarte oversikter over verstingstoffer, nyttige sjekklister, verdifulle handlelister og ikke minst: en stor oppskriftsdel med kjempegode, sunne og plantebaserte favorittretter til både frokost, lunsj, middag og dessert.Dette er en praktisk og inspirerende bok om å legge om livsstilen på en enkel måte. Alle oppskriftene er plantebaserte, er uten gluten, sukker og melk.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Renere liv fra Cappelendamm Den naturlige veien til en renere og mer økovennlig livsstil.

Boken handler om såkalt ren mat, om naturlig skjønnhet, hvordan få et grønt hjem og om økofashion. Tina og Birgitte og jeg er ikke […] Den naturlige veien til en renere og mer økovennlig livsstil.

RELATERTE BØKER