Pengekravsrett

Pengekravsrett - Trygve Bergsåker | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trygve Bergsåker
DIMENSJON
5,84 MB
FILNAVN
Pengekravsrett.pdf
ISBN
5814209432112

BESKRIVELSE

Boken gir en omfattende og grundig fremstilling av de sentrale emnene innenfor pengekravsrett, som er en del av faget obligasjonsrett. Blant bokens temaer er rentespørsmål, overdragelse av fordringer og debitorskifte, samskyld og regress, motregning, tilbakesøking, oppgjør av pengefordringer og foreldelse.

Vårt advokatfirma oppnår stadig gode resultater, i og utenfor domstolen, og legger ut dagsaktuell informasjon på Linkedin og Facebook. Hvis du ønsker å bli løpende orientert om hva som skjer i selskapet er det bare å følge oss på sosiale media. Vår pris 699,-(portofritt).

Pengekravsrett. Pengekravsrett, mislighold og panterett tilbys som oppdragskurs til private, statlige og kommunale virksomheter over hele landet. Kurset retter seg mot personer som arbeider med innfordring av pengekrav.

RELATERTE BØKER