Medvirkning til barns spontane lek - i barnehagen

Medvirkning til barns spontane lek - i barnehagen - Kristin Danielsen Wolf | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Danielsen Wolf
DIMENSJON
6,80 MB
FILNAVN
Medvirkning til barns spontane lek - i barnehagen.pdf
ISBN
5247524570247

BESKRIVELSE

«Medvirkning til barns spontane lek» skal bidra til kunnskap, refleksjon og diskusjoner omkring personalets direkte og indirekte medvirkning til barns spontane lek og samspill i barnehagen. Boka retter fokuset mot den umiddelbare, barne-initierte lekens plass og betydning i hverdagslivet i barnehagen. Barns rett til lek, medvirkning, omsorg og beskyttelse belyses og ses i sammenheng med personalets muligheter til å virke med i små barns lek og samspill. Personalets medvirkning til barns lek beskrives som en mulighet, og et lek-etisk ansvar. Med utgangspunkt i det unike barnet og mangfold i barnegrupper viser forfatteren hvordan personalets oppmerksomme tilstedeværelse, deres aktive holdning og deltakelse kan beskytte, bekrefte og berike barns spontane lek.

Barns rett til lek, medvirkning, omsorg og beskyttelse belyses og ses i sammenheng med personalets muligheter til å virke med i små barns lek og samspill. Lek kan både ha en egenverdi og en læringsverdi. Høgskolelektor og stipendiat Kristin Danielsen Wolf ved Institutt for barnehagelærerutdanning er mest opptatt av lekens egenverdi og barnas spontanlek.

Boka retter fokuset mot den umiddelbare, barne-initierte lekens plass og betydning i hverdagslivet i barnehagen. Barns rett til lek, medvirkning, omsorg og beskyttelse belyses og ses i sammenheng med ... Kristin Danielsen Wolf retter i boken Medvirkning til barns spontane lek fokuset mot den umiddelbare, barne-initierte lekens plass og betydning i hverdagslivet i barnehagen.

RELATERTE BØKER