Kjemp for alt hva du har kjært

Kjemp for alt hva du har kjært - Hanne Kristin Rohde | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Kristin Rohde
DIMENSJON
7,17 MB
FILNAVN
Kjemp for alt hva du har kjært.pdf
ISBN
6856119980623

BESKRIVELSE

22. juli 2011: Polititopp Hanne Kristin Rohde er på ferie i Sverige da telefonen ringer. En bombe har gått av i Oslo. Lite vet hun om at dette bare er begynnelsen på det mest krevende året i hennes liv. Snart venter ekstremt arbeidspress, press fra mediene og alvorlig sykdom i egen familie. Det er tid for å hente frem urkraften. "Kjemp for alt hva du har kjært" forteller historien om dette året - fra 22. juli til Sigrid-saken og påfølgende sykdom. Men Kjemp for alt hva du har kjært har et optimistisk budskap vi alle kan kjenne igjen. Med erfaringer som leder, mor i tidsklemma og kvinne i et mannsdominert miljø forteller Rohde om sine rike erfaringer på arbeidsplassen. Hun gir inspirasjon om hvordan finne frem urkraften - enten målet ditt er å bli leder eller rett og slett en bedre utgave av deg selv. "Kjemp for alt hva du har kjært" er en fortelling som kan forandre livene våre.

juli 2011: Polititopp Hanne Kristin Rohde er på ferie i Sverige da telefonen ringer. En bombe har gått av i Oslo.

Vi har Bannons ord for at da han kom tilbake til USA etter flere år i Asia, så han et land i forfall. Europeiske liberalere klarer heller ikke se det.

RELATERTE BØKER