Kjemi, biokjemi og cellebiologi

Kjemi, biokjemi og cellebiologi - Brynjar Foss | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Brynjar Foss
DIMENSJON
4,91 MB
FILNAVN
Kjemi, biokjemi og cellebiologi.pdf
ISBN
2346312102741

BESKRIVELSE

Kjemi, biokjemi og cellebiologi er en innføringsbok for de naturvitenskapelige fagene i bachelorutdanningen i sykepleie. Grunnleggende kunnskap om kjemi er viktig for bedre forståelse av fag som fysiologi, biokjemi, sykdomslære og farmakologi. Teksten er kort og konsis med gode illustrasjoner. Studenten vil ha utbytte av boken gjennom hele studiet, og den vil også hjelpe leseren til å bestå den nasjonale deleksamen i anatomi, fysiologi og biokjemi.Brynjar Foss er utdannet biolog med doktorgrad innen human fysiologi ved Universitetet i Bergen. Han ble professor ved Universitetet i Stavanger (UiS) i 2014 der han underviste i de naturvitenskapelige fagene for sykepleiestudenter i bachelorutdanningen. Frem til 2015 medvirket Foss i utviklingen av en rekke digitale læremidler ved UiS, inkludert e-kompendium, spill, MOOC og ulike typer videoforelesninger. Siden 2016 har han jobbet med digitale læremidler og kursutvikling i det private næringslivet.Kjemi, biokjemi og cellebiologi inngår i Fagbokforlagets «kortlest»-serie i naturvitenskapelige emner for sykepleiestudenter.Her kan du lese et utdrag fra boken og se innholdsfortegnelsen.

Les mer om Biokjemi MBV1010 - Cellebiologi og genetikk (nedlagt) KJM1110 - Organisk kjemi I (videreført) FYS1000 - Fysikk-basisfag for naturvitenskap og medisin (videreført) MBV1020 - Fysiologi (nedlagt) MBV1050 - Biokjemi I - Biomolekylers struktur og funksjon (nedlagt) eller MBV-KJM1030 - Generell biokjemi og biologisk kjemi; EXPHIL03 - Examen ... Kjemi, biokjemi og cellebiologi er en innføringsbok for de naturvitenskapelige fagene i bachelorutdanningen i sykepleie. Grunnleggende kunnskap om kjemi er viktig for bedre forståelse av fag som fysiologi, biokjemi, sykdomslære og farmakologi.

Felles for disse fagområdene er det at en forståelse av de kjemiske strukturene og prosessene i den levende organisme er nødvendig for å forstå hvordan organismen fungerer (zoologi, botanikk, bakteriologi ... BI2012 - Cellebiologi Om emnet. Vurderingsordning ...

RELATERTE BØKER