Islandsk barnestrikk

Islandsk barnestrikk - Eva Mjöll Einarsdóttir, G. Dagbjört Gudmundsdóttir, Heidrún Erla Gudbjörnsdóttir, Sigurlaug Elín Pórhallsdóttir | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Mjöll Einarsdóttir, G. Dagbjört Gudmundsdóttir, Heidrún Erla Gudbjörnsdóttir, Sigurlaug Elín Pórhallsdóttir
DIMENSJON
8,36 MB
FILNAVN
Islandsk barnestrikk.pdf
ISBN
5455967175947

BESKRIVELSE

Klassisk og moderne frå Island! Islandsk barnestrikk inneheld både klassiske og moderne oppskrifter til barn frå eitt år og fram til skulealder. Her får du oppskrifter på tradisjonelle genserar og jakker med nydeleg islandsk mønster, men også kjolar, heile dressar og varme bukser. Her er også mindre prosjekt som sokkar, luer og halsar. Plagga er særskilt tilpassa barnehageungar, og kleda er behagelege, varme, og godt eigna til eit nordisk klima. Til oppskriftene er det fleire ulike garnalternativ. Du kan velje mellom tradisjonell islandsk ull og andre gode garn, og du kan bruke garn i ulike prisklassar. Her finn du alt frå enkle oppskrifter for nybyrjarar til meir avanserte utfordringar for dei meir erfarne. Forfattarane er røyne strikkarar som har designa og strikka barneklede i årevis. Boka er omsett av Aud Søyland.

Klassisk og moderne frå Island! Islandsk barnestrikk inneheld både klassiske og moderne oppskrifter til barn ... Besøksadresse: Jærveien 20, inng. Storgata, 4319 Sandnes.

Lager: På lager ... En ordning med å overføre penger fra utlandet til Island blir utviklet i Sentralbanken. Sentralbanken mener selv at banken ikke har som oppgave å vurdere pengene, bare at det er penger.

RELATERTE BØKER