Engelsk-norsk juridisk ordbok = English-Norwegian dictionary of law

Engelsk-norsk juridisk ordbok = English-Norwegian dictionary of law - Åge Lind | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åge Lind
DIMENSJON
3,25 MB
FILNAVN
Engelsk-norsk juridisk ordbok = English-Norwegian dictionary of law.pdf
ISBN
5027212207157

BESKRIVELSE

Engelsk-norsk juridisk ordbok. Sivil- og strafferett er beregnet på translatører, jurister, advokater, oversettere og tolker som har behov for å overføre juridisk terminologi mellom engelsk, amerikansk og norsk. Boken er også nyttig for alle som skal sette seg inn i juridisk dokumentasjon og litteratur på britisk-engelsk og amerikansk-engelsk. Hovedtermene er definert på engelsk og norsk. Mange oppslagsord er også forklart ved hjelp av eksempler. Boken legger vekt på å vise hvordan begrepene brukes i setninger og i kombinasjon med andre ord. Dette gir en viktig støtte for leseren, siden juridisk språk, både på engelsk og norsk, består av en rekke faste uttrykk eller formuleringer.Denne 3. utgaven er betydelig utvidet med de endringene som har funnet sted innen norsk, engelsk og anglo-amerikansk rett siden forrige utgave.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202281359 Pris: 454,-. heftet, 2009.

Boken legger dessuten stor vekt på å vise hvordan begrepene brukes i setninger og i komb... Les Norsk-engelsk juridisk ordbok = Norwegian-English dictionary of law boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Åge Lind.

RELATERTE BØKER