Drømmen om en baby

Drømmen om en baby - Julianne Nygård, Tone Solberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julianne Nygård, Tone Solberg
DIMENSJON
12,10 MB
FILNAVN
Drømmen om en baby.pdf
ISBN
8789754687738

BESKRIVELSE

Stadig flere par sliter med å bli gravide og antallet som må gjennomgå prøverørsbefruktning for å bli gravide øker. I Drømmen om en baby deler blogger Julianne Nygård sine tanker om skam, smerte og samliv i prøverørsprosessen. Boken inneholder også svar på mange spørsmål og journalist Tone Solberg tar leseren gjennom den medisinske historien bak assistert befruktning.

Boken inneholder også svar på mange spørsmål og journalist Tone Solberg tar leseren gjennom den medisinske historien bak assistert befruktning. I Drømmen om en baby deler blogger Julianne Nygård sine tanker om skam, smerte og samliv i prøverørsprosessen. Boken inneholder også svar på mange spørsmål og journalist Tone Solberg tar leseren gjennom den medisinske historien bak assistert befruktning. Drømmen om en baby.

Surrogati kan aldri bli en vinn-vinn-situasjon, mener antropolog Kristin Engh Førde. DRØMMEN OM EN BABY - FORORD. 0 kommentarer.

RELATERTE BØKER