Det tause folkets stille død?

Det tause folkets stille død? - Anstein Mikkelsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anstein Mikkelsen
DIMENSJON
10,61 MB
FILNAVN
Det tause folkets stille død?.pdf
ISBN
6816104634404

BESKRIVELSE

Filmen er en dokumentar om kvenene. Anstein Mikkelsen drar ut på en ferd gjennom Barentsområdet for å finne en del av sine røtter. Han ønsker også å få svar på spørsmålene om hva en kven er, om det er mulig å berge et truet språk og en hardt presset kultur, og om det fortsatt er mulig å gi den yngre generasjon rotfeste i forfedrenes språk og kultur.

Hans nesten timelange film Det tause folkets stille død tar oss med til tiden før kvenene kom til Norge. I kvensk sammenheng er han kanskje særlig kjent for filmen «Det tause folkets stille død? En reise i kvenenes verden - i fakta og følelser» fra 2005. I anledning Kvenfolkets dag 16.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Det tause folkets stille død? er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Anstein Mikkelsen Anstein Mikkelsen 08/27/2010.

RELATERTE BØKER