Dei seie so; om sogningen, sunnfjordingen og nordfjordingen

Dei seie so; om sogningen, sunnfjordingen og nordfjordingen - Jens Brekke | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Brekke
DIMENSJON
7,50 MB
FILNAVN
Dei seie so; om sogningen, sunnfjordingen og nordfjordingen.pdf
ISBN
4247678672781

BESKRIVELSE

Er sogningane hakkande galne, sunnfjordingane tilsvarande trege og nordfjordingane midt imellom? Ja, ifølgje Eilert Sundt som kring 1850 reiste rundt i landet og registrerte skikkar og uskikkar. Amund Helland, som i 1901 skreiv om kort- og langskallar, kom til same konklusjon. Sogningen Jens Brekke har også slege sitt humoristiske blikk på folket i Sogn og Fjordane. Han meiner den største skilnaden på folk i fylket er mellom indresogningen og sunnfjordingen. I denne foredla utgåva av boka, er det fleire nye tekstar og illustrasjonar.

Dei har tidlegare jobba saman med boka "Dei seie so...om sogningen, sunnfjordingen og nordfjordingen" Postadresse: Postboks 151, 6801 Førde Besøksadresse: Nordhordland. Gulen.

Illustrert (300 kr) HI730 Brekke, Jens: Dei seie so.. - om sogningen, sunnfjordingen og nordfjordingen. Sjølv om det kan vere eit slit dei første dagane, er det ei glede i å meistre det.

RELATERTE BØKER