Turen går til Tenerife

Turen går til Tenerife - Mia Hove Christensen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mia Hove Christensen
DIMENSJON
6,51 MB
FILNAVN
Turen går til Tenerife.pdf
ISBN
1280915834082

BESKRIVELSE

Et fantastisk øyrike! Boken dekker Santa Cruz og omegn, Teide Nasjonalpark, Tenerifes nordkyst, Sør-Tenerife og øyene La Gomera, La Palma og El Hierro. Guiden gir et innblikk i dagliglivet på Tenerife og de omkringliggende øyene og forklarer politiske og kulturelle forhold. En rekke artikler tar for seg kunst og kultur, mytologi, mat og drikke, historie og ikke minst øyenes særegne og dramatiske natur og geologi. Boken er rikt illustrert med bilder og nyttige kart. 108 sider.

Legg i handlekurv. Turen går til Venezia & Nord-Italia .

Guiden gir et innblikk i dagliglivet på Tenerife og de omkringliggende øyene og forklarer politiske og kulturelle forhold. En rekke artikler tar for seg kunst og kultur, mytologi, mat og drikke, historie og ikke minst øyenes særegne og ... These experiences are best for turer in Tenerife: Hvaler og delfiner ser 12 personers luksuriøs katamaran, gratis måltid og overføringer; 2 TIMER - Hval- og delfincruise til Tenerife om bord Bahriyeli Turen fra Tenerife South-flyplassen tar litt over en halvtime, rett inn i landet (og oppover, nesten selvfølgelig).

RELATERTE BØKER