Talent for lykke

Talent for lykke - Ari Behn | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ari Behn
DIMENSJON
7,93 MB
FILNAVN
Talent for lykke.pdf
ISBN
5256709714548

BESKRIVELSE

Med Talent for lykke er Ari Behn tilbake der han startet sin forfatterkarriere. Årets bok inneholder et knippe fortellinger som skildrer kjærlighet og død, familieliv og samlivseksperimenter, hjelpearbeidere, soldater i krig og savnet av en far som sender postkort fra Nilen. Felles for Ari Behns fortellinger er at de er presise beskrivelser av menneskers liv og skjebne.

Felles for Ari Behns fortellinger er at de er presise beskrivelser av menneskers liv og skjebne. Kjøp Talent for lykke fra Bokklubber Korte og presise fortellinger som gir oss innsikt i menneskers liv og skjebne. Med 'Talent for lykke' er Ari Behn tilbake der han startet sin forfatterkarriere.

Kjøp den på ... Også i «Talent for lykke» (2011) som inneholder 20 fortellinger, hvorav 16 er med på denne lydfilen, er tekstene korte, mange på under en side. Men her snakker vi om en type «litterære buljongterninger»: komprimerte nåsituasjoner med sammenhenger både bakover og forover, plutselige innsikter bygget på langvarige anelser, urovekkende åpninger innover, mot det uhyggelige, og utover ... Kjøp Talent for lykke fra Bokklubber Hør et utvalg av Ari Behns aller sterkeste korttekster! Ari Behn kom seilende inn i det norske litterære farvannet i 1999 med de korte fortellingene i boka «Trist som faen».

RELATERTE BØKER