Skinnfeller du kan lage selv

Skinnfeller du kan lage selv - Britt Solheim | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Britt Solheim
DIMENSJON
8,46 MB
FILNAVN
Skinnfeller du kan lage selv.pdf
ISBN
3659645815109

BESKRIVELSE

Folk som har levd noen år, og gjerne utenfor byene, vet hva en skinnfell er. Og de har gode minner om saueskinnsfellen. De kan fortelle om gode og myke barndomsminner i en varm og god seng. Skinnfellen assosierer varme og trygghet.Den gang var skinnfellen i bruk som dyne i sengene, i dag dekker skinnfellen andre behov. Det er ikke til nattesøvnen man bruker skinnfellen, det er helst til den korte søvnen om ettermiddagen. Men selv om vi i dag har varme hus og varmt sengetøy, er skinnfellen fortsatt like myk og varm, like vakker og dekorativ i en stue. Den nysydde, dekorerte skinnfellen setter et eksklusivt preg på et interiør, enten den ligger over en sofa, en stol eller henger på en vegg. Prøv å la et barn få leke på en saueskinnsfell!Å selv sy og dekorere en saueskinnsfell, er å lære seg et gammelt håndverk samtidig som man tar i bruk naturmaterialer som er tilgjengelige og ikke ressursødeleggende. Man tar vare på en gammel tradisjon og en kulturarv, man skaper noe vakkert som har lang holdbarhet - ja kan gå i arv mellom generasjoner. Og skinnfellen er minst like god å sove under som for hundre år siden.

Studiematriell: Bok: «Skinnfell du kan lage selv ... Boka «Skinnfeller du kan lage selv» er nå kommet i ny utgave. Postet den 28/02/2011 by skinnfell.

18mm, 35mm og uklippet med nydelige krøller." Skinnfeller og andre produkter av saueskinn, Aurskog. 1 k liker dette.

RELATERTE BØKER