Jeg vet hvem du er

Jeg vet hvem du er - Yrsa Sigurdardóttir | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yrsa Sigurdardóttir
DIMENSJON
3,38 MB
FILNAVN
Jeg vet hvem du er.pdf
ISBN
1920124784475

BESKRIVELSE

Mørk spenningsroman fra den bestselgende islandske forfatteren Yrsa Sigurdardottir. Tre unge mennesker pusser opp et hus i det gamle fiskeværet Hesteyri i Jökulsfjör.ur på nordvestkysten av Island. Vinteren er i anmarsj og de begynner å ane at de ikke er alene i det forlatte været. Samtidig blir en ung lege Ísafjör.ur dratt inn i etterforskningen av et selvmord. Avdøde er en eldre kvinne som ser ut til å ha vært besatt av legens sønn, som ble borte tre år tidligere - og fremdeles er forsvunnet. "fengslende, forfriskende og spennende." James Patterson

Skip to the end of the images gallery. Skip to the beginning of the images gallery.

2/14 Hva sier vennene dine om deg? Foto: NRK. Det er ikke så veldig kult at det eneste folk vet om deg er at du er en "hore". Jeg husker når jeg startet på videregående, når folk fra den skolen så meg, så viste de hvem jeg var, selv om de var ett år eldre en ex-kjæresten min.

RELATERTE BØKER