Insekter og krypdyr; fakta og fortellinger for barn

Insekter og krypdyr; fakta og fortellinger for barn - Line Renslebråten | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Line Renslebråten
DIMENSJON
10,58 MB
FILNAVN
Insekter og krypdyr; fakta og fortellinger for barn.pdf
ISBN
3938831503893

BESKRIVELSE

Insekter og krypdyr er svært viktige for at naturen skal fungere på best mulig måte, og selv om noen av dem er både skumle og giftige, må vi ta vare på dem! Her får du fantastiske tegninger av over 40 arter, og ved siden av litt fakta, kan du lese en spennende fortelling om hvert dyr. Fortellingene er samlet fra hele verden - og viser hvor fascinerende insekter og krypdyr har vært for oss til alle tider! En historie sier for eksempel at edderkoppen ga seg til å spinne sitt eget nett etter å ha blitt narret av skilpadda som spiste opp all fisken de sammen hadde fanget i fiskegarnet ... En annen forklarer at vepsen har så smal midje fordi den holdt på å le seg i hjel av sin egen vits om myggen, den holdt seg så hardt i sidene da den lo, at den nesten gikk tvers av! Denne boka tar deg med på en lærerik og vakker reise inn i de små krypenes verden.

Over én million insekter er beskrevet og mer enn 3/4 av alle verdens dyr er insekter. Rundt 17 000 arter er registrert i Norge.

Insekter og små dyr er det overalt, de er enkle å fange, og vi kan få dem på nært i et terrarium. Jo mer vi oppdager og lærer om insekter og små dyr, desto mer forundret blir vi. Under polarisen (Innbundet) av forfatter Line Renslebråten.

RELATERTE BØKER