Idrettsetikk

Idrettsetikk - Sigmund Loland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigmund Loland
DIMENSJON
6,74 MB
FILNAVN
Idrettsetikk.pdf
ISBN
5303960638659

BESKRIVELSE

Hvilke verdier lærer barn og unge i idretten? Og hvilke verdier bør de lære? Hvilket verdigrunnlag bygger konkurranseidretten på? Er verdigrunnlaget godt nok? Hvordan kan vi begrunne dopingforbudet i idretten? Holder begrunnelsene mål? Dette er noen av spørsmålene professor Sigmund Loland tar for seg i boka. Forfatteren presenterer praktiske case fra både norsk og internasjonal virkelighet, fra små og store idretter, på grunn-, mellom- og toppnivå. Boka er gjennomillustrert med gjenkjennelige idrettslige situasjoner.Idrettsetikk er skrevet for trenere og ledere, studenter i idrettsfag, utøvere - og ellers alle med interesse for idrettens verdier. Forfatteren er opptatt av at trenere, ledere og utøvere blir klar over sin rolle i utforming av idretten og foretar valg på bakgrunn av etisk refleksjon.

Forfatteren er opptatt av at trenere, ledere og utøvere er bevisst sin rolle i utforming av idretten og foretar valg på bakgrunn av etisk refleksjon. Idrettsetikk. Idretten er avhengig av at utøvere og deres støtteapparat er bærere av idrettens etikk og verdier både innad og utad.

Bidragsytere er forskere innen humaniora og samfunnsfag fra universiteter, høyskoler og forskningsinstitusjoner. Idrettsetikk har 2 aktive annonser. Vi bruker teknologi på nettsiden vår som nettleseren din ikke støtter.

RELATERTE BØKER