Håndbok for ferske lærere

Håndbok for ferske lærere - Ruth K. Moe, Harald Ødegaard | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruth K. Moe, Harald Ødegaard
DIMENSJON
9,20 MB
FILNAVN
Håndbok for ferske lærere.pdf
ISBN
6394935259925

BESKRIVELSE

Boka alle ferske lærere trenger for å orientere seg kjapt i skolehverdagen!Foreldremøte, utviklingssamtale, klasseledelse, kollegasamarbeid, kontaktlærer, vurdering, skoleorganisasjon... Dette er bare noen av oppgavene som venter den nye læreren og som studiet nok ikke har kunnet forberede henne helt på. I denne håndboka gir erfarne lærere gode, praktiske råd for å gjøre livet litt lettere for ferskingen.Og det er nok en godbit for den mer drevne læreren her også...Harald Ødegaard og Ruth K. Moe jobber som lærere ved Engebråten skole i Oslo.

Skickas inom 4-6 vardagar. Köp boken Håndbok for ferske lærere av Ruth K.

Den akademiske formidlingsprosessen foregår i dag på stadig flere arenaer. En ganske alminnelig forskerhverdag kan derfor romme et relativt variert spekter av arbeidsoppgaver og utfordringer. Ødegaard har lang praksis som lærer i ungdomsskolen og underviser i norsk, samfunnskunnskap, historie, geografi og kroppsøving på Engebråten ungdomsskole i Oslo hvor han begynte å jobbe i 1997.

RELATERTE BØKER