Gruppa

Gruppa - Anna Fiske | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Fiske
DIMENSJON
4,60 MB
FILNAVN
Gruppa.pdf
ISBN
7899654651904

BESKRIVELSE

Denne tegneserieromanen handler om en seks kvinner og menn i forskjellige aldre som er i gruppeterapi for personer med lettere sosial angst. De sliter med ensomhet, sosiale relasjoner, forhold til foreldre, ektefelle, barn. Bokens kapitler har synsvinklene til de forskjellige karakterene i gruppa. Man ser dem i gruppeterapimøtene, der de sitter i ring og snakker sammen og med terapeuten, og i situasjoner ellers i livet. Nennsomt og presist drar Anna Fiske leseren inn i boka, og viser karakterene fra forskjellige kanter. Med sin oppmerksomhet i forhold til talende situasjoner og detaljer får hun fram et rikt nett med nyanser, med innlevelse i temaets alvor og ikke minst med forsonende humor.Anna Fiske, f. 1964, har utgitt flere barnebøker og tegneseriebøker for barn. Hun har tidligere gitt ut tre tegneseriebøker for voksne.

Av Christian Ruscetta Vi tok en tur bort til Seilsportsenteret en solfylt torsdag i mai for å lodde stemningen, mens ivrige seilere i Laser Master-gruppa klargjorde båter for trening. Trener Niclas Domack strålte like ... HMV Gruppa representerer i dag nye næringar, og ei nyskapande framtid.

E-post: [email protected] Vask hendene før du mottar løperbrikke og kart. O- gruppa har Antibak til bruk for deltakerne.

RELATERTE BØKER