Folk og røvere i Kardemomme by

Folk og røvere i Kardemomme by - Thorbjørn Egner | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thorbjørn Egner
DIMENSJON
6,86 MB
FILNAVN
Folk og røvere i Kardemomme by.pdf
ISBN
6262532890178

BESKRIVELSE

Gjennom bilder, tekst og sanger følger vi livet i den lille byen Kardemomme.Kardemomme er en nokså merkelig by, og det hender meget der som ikke hender andre steder. Det går for eksempel esler og kameler i gatene , og det kommer også ruslende en elefant eller to - nå og da. I byen bor gamle Tobias i et tårn, pølsemaker og trikkefører Syversen og barberer Sørensen. Remo og Tommy og tante Sofie og vesle Kamomilla. Og politimester Bastian som aldri har lyst til å arestere noen. Og rett utenfor Kardemomme by bor det tre røvere som heter Kasper, Jesper og Jonatan. Gjennom bilder, tekst og sanger følger vi livet i den lille byen Kardemomme. En Torbjørn Egner-klassiker som bør finnes i alle norske hjem.Boken er også utgitt på engelsk.

Kardemomme er en nokså merkelig by, og det hender meget der som ikke hender andre steder. Det går for eksempel esler og kameler i gatene , og det kommer også ruslende en elefant eller to - nå og da. Flere ganger om dagen i sommerferien inviterer folk og røvere i Kardemomme by til byfest på paviljongen i Byparken.

Her kan du lese både rapporter, teateranmeldelse, beskrivelser av hovedpersoner og referat av ... Folk og Røvere, Bergen, Norway. 5 086 liker dette · 23 snakker om dette · 7 401 har vært her.

RELATERTE BØKER