Alt er så nær meg

Alt er så nær meg - Klaus Hagerup | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Klaus Hagerup
DIMENSJON
6,45 MB
FILNAVN
Alt er så nær meg.pdf
ISBN
8898020942146

BESKRIVELSE

I sin bok om moren vier Klaus Hagerup stor plass til hennes diktning, og han viser nettopp hvor kort veien var mellom liv og verk hos Inger Hagerup. Men i første rekke er dette en dypt personlig bok, skrevet med stor kjærlighet av en sønn som heller ikke kvier seg for å komme inn på de mindre lyse sidene ved morens liv. Med den sterke ærligheten som også var et av Inger Hagerups kjennetegn, gjør Klaus Hagerup både seg selv og moren levende for oss, og gir oss en ny og klarere innsikt i "dette som var Inger".

Hør utdrag ... Alt er så nær meg - om Inger Hagerup (BOK) Klaus Hagerup. Del 152 00 Veil.

Alt er så nær meg ennå en lykkelig gang Barndommens vekster gror i hver fure og sprekk med sin kjente blide og rørende trekk. Skriv et svar til: Analyse av Alt er så nær meg (Inger Hagerup) Du må være pålogget for å skrive et svar til dette spørsmålet. Klikk her for å logge inn. Alt er så nær meg Om ein er bevisst på å bruke sansane sine, så kjem alt veldig nær.

RELATERTE BØKER