Å gå

Å gå - Erling Kagge | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erling Kagge
DIMENSJON
11,49 MB
FILNAVN
Å gå.pdf
ISBN
2653502209248

BESKRIVELSE

Det beste rådet du noen gang vil få.Erling Kagge kan vanskelig tenke seg noe viktigere enn å gå. I denne boka skriver han med utgangspunkt i sine egne erfaringer hva det å gå har betydd for ham selv og hva det kan bety for andre.Det er en nydelig oppfølger til den internasjonale suksessen "Stillhet i støyens tid. Gleden ved å stenge verden ute", en bok som vil få deg til å reflektere over rutinene du sitter fast i og mulighetene som alltid ligger der for oss alle. Det handler om å være i kontakt med deg selv og omgivelsene, se nyanser og endringer, hvor selve langsomheten er et poeng i seg selv.«Å gå, å ta et skritt om gangen, handler om å se seg selv, elske jorden og la kroppen reise i samme tempo som sjelen. Beveger du deg for raskt holder du ikke følge med deg selv.»FRA BOKA«Kagge har gått meir enn dei fleste, og fortel levande om kvifor det å gå gjer livet rikare.»FÆDRELANDSVENNEN«Mye bra kommer ut av å gå. Som for eksempel denne lille, utsøkte boken.»FINANSAVISEN

Norsk oversettelse av gå. Oversettelser av gå.

Svært mange undersøkelser har nemlig vist at rask gange er genial slankemosjon som gir deg mulighet til å forbrenne en masse kalorier uten å bli så sulten at du bare hiver dem i deg igjen.. Her får du suksessmetoden: - «Å gå» er en naturlig oppfølger til «Stillhet».

RELATERTE BØKER