Skygger over Tombstone

Skygger over Tombstone - Jean-Michel Charlier | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jean-Michel Charlier
DIMENSJON
12,54 MB
FILNAVN
Skygger over Tombstone.pdf
ISBN
1412691524446

BESKRIVELSE

MIKE BLUEBERRY har trukket seg tilbake fra hæren og kruttrøyken og søker lykken ved spillebordet. Han befinner seg i Tombstone hvor et blodig drama finner sted høsten 1881 der de legendariske brødrene Virgil og Wyatt Earp og Doc Holliday er involvert. Vi møter også andre sentrale personer i byens offentlige liv, som Ike Clanton og John Clum. Blueberry selv er ikke direkte involvert i de mange konfliktene og intrigene, men han blir oppsøkt av en forfatter fra Boston som er interessert i å skrive hans livshistorie, og dermed blir også Blueberry medansvarlig for sin egen legende.

MIKE BLUEBERRY har trukket seg tilbake fra hæren og kruttrøyken og søker lykken ved spillebordet. Han befinner seg i Tombstone hvor et blodig drama finner sted høsten 1881 der de legendariske brødrene Virgil og Wyatt Earp og Doc Holliday er involvert. Skygger over Tombstone .

For alt er ikke like bra i et dokument der nesten 200 land har blitt enige. tåler skygge. Storkonvall - herdig og skyggetålende humlefavoritt! Klasefjør, konvall-aktig staude for halvskygge.

RELATERTE BØKER