Rambuku ; Skuggar : to skodespel

Rambuku ; Skuggar : to skodespel - Jon Fosse | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Fosse
DIMENSJON
10,13 MB
FILNAVN
Rambuku ; Skuggar : to skodespel.pdf
ISBN
5923353602606

BESKRIVELSE

I Rambuku står eit eldre ektepar på overgangen mellom liv og død. Kvinna talar og mannen teier. Dei står klare til å reise til å reise til den andre sida, inn i det ukjende, til Rambuku. Mens dei prøver å få auge på det som ligg framfor dei, ser dei tilbake på det som har vore. Stykket hadde urpremiere på Det Norske Teateret i 2006. Historien i Skuggar kjem sakte til syne i eit landskap som ikkje er lett å definere. Ein mann møter igjen gamle kjenningar, som kona som forlet han for bestevenen. Også foreldra hans og kvinna til faren er der. Dei er samla igjen, dei forstår ikkje kor dei er, og dei slepper ikkje unna kvarandre. Stykket hadde urpremiere under Festspillene i Bergen 2006

Verktøy for bidragsytere Legge til synonym for "skodespel" Slette synonym ... To skodespel (2005) (drama) Skuggar / Rambuku (2007) (drama) Andvake. Forteljing (2007) Urpremierer: Og aldri skal vi skiljast, Den Nationale Scene, Bergen 1994.

Stykket hadde urpremiere på Det Norske Teateret i 2006. Historien i Skuggar kjem sakte til syne i eit ... Kjøp Rambuku ; Skuggar : to skodespel fra Tanum I Rambuku står eit eldre ektepar på overgangen mellom liv og død.

RELATERTE BØKER