Praktisk krise- og beredskapsledelse

Praktisk krise- og beredskapsledelse - Ivar Konrad Lunde | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ivar Konrad Lunde
DIMENSJON
10,98 MB
FILNAVN
Praktisk krise- og beredskapsledelse.pdf
ISBN
4346565947647

BESKRIVELSE

«Praktisk krise- og beredskapsledelse» gir deg konkrete og anvendbare prinsipper, metoder og verktøy som du kan benytte i beredskapsarbeidet.Boken svarer på de viktigste og mest grunnleggende spørsmålene om beredskap:- Hvordan etablerer og opprettholder man en robust beredskapsevne?- Hvordan utarbeider man planer som optimaliserer beredskapsledelsen?- Hvordan sikrer man at beredskapsledelsen beslutter, kommuniserer og samhandler effektivt?I 2. utgave er sikringsrisikoanalyser inkludert og øvrig innhold grundig bearbeidet.Boken er tilpasset alle nivåer i en beredskapsorganisasjon, fra innsatsmannskapene til øverste ledelse. Den retter seg mot ledere og personell som har oppgaver i en beredskapsorganisasjon, og studenter innen krise- og beredskapsledelse.Tilleggsressurser for forelesere finnes i lenken til venstre.

ISBN 9788215031866, 2019, 2. utgave, Ivar Konrad Lunde Praktisk krise- og beredskapsledelse av Ivar Konrad Lunde heftet, 2019, Norsk (bokmål), ISBN 9788215031866 «Praktisk krise- og beredskapsledelse» gir deg konkrete og anvendbare prinsipper, metoder og verktøy som du kan benytte i beredskapsarbeidet.

Mål-settingen er å sette fokus på og heve kvaliteten på sikkerhet Metodene og verktøyene baserer seg på oppdatert kunnskap innen forskning og vår lange erfaring med hva som fungerer effektivt i praktisk krise- og beredskapsledelse. For eksempel har Proactima vært betydelig involvert i utvikling av Proaktiv stabsmetodikk, metodikk for interessenthåndtering i krisekommunikasjon, samt skandinavisk tilpasning av Incident Command System/Incident Management ... opplæring og øvelser; Håndboken gir ingen fasitsvar, og må tilpasses den enkelte bedrift basert på egne erfaringer.

RELATERTE BØKER