Menneskenes hjerter

Menneskenes hjerter - Tordis Ørjasæter | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tordis Ørjasæter
DIMENSJON
3,35 MB
FILNAVN
Menneskenes hjerter.pdf
ISBN
6839179283501

BESKRIVELSE

"Menneskenes hjerter" utkom 1993 og handler om Sigrid Undsets liv fra fødsel til død. Hennes store forfatterskap kan leses på mange av verdens språk, og i 1928 ble hun tildelt Nobelprisen i litteratur for sine middelalderromaner. Men i denne boken er det mennesket Sigrid Undset som står i sentrum, og Tordis Ørjasæter fører nye trekk til bildet av en betydelig og egenartet personlighet. Hennes viktigste kilder ved siden av Undsets egne selvbiografiske skrifter har vært brevsamlinger og samtaler med mennesker som har stått Sigrid Undset nær. Hver setning i denne boken er kildebelagt. Aldri har vi kommet den store forfatteren så tett inn på livet. Boken ble tildelt Brageprisen.

3 Men menneskenes hjerter forandres aldeles intet i alle dager.» Orda er Sigrid Undset sine og stimulerer til ein spennande diskusjon. Kva er forholdet mellom «tiderne» og «menneskenes hjerter», mellom samfunnsutvikling og enkeltmennesket, mellom tidsånda og kvar og ein av oss? "Menneskenes hjerter" utkom 1993 og handler om Sigrid Undsets liv fra fødsel til død.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over ... Og så, gjennom samtaler med morens barndomsvenninne, rulles den store og tragiske historien opp, der både sykdommen, menneskenes ustadige og trofaste hjerter, slekts— og klassebevissthet, kampen for å overleve både fysisk og mentalt, veves inn i historien om Alexis´ familie.Romanen beretter om denne landsbyen og lepraøya gjennom en periode på ca. 70 år. For fra hjertet kommer onde tanker: mord, hor, utukt, tyveri, falskt vidnesbyrd, bespottelse.

RELATERTE BØKER