Matforgiftning

Matforgiftning Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,91 MB
FILNAVN
Matforgiftning.pdf
ISBN
1291124837191

BESKRIVELSE

Matforgiftning - smitte gjennom mat og vann er skrevet for studenter og alle som arbeider innen veterinærmedisin, helsefag, ernæring- og næringsmiddelfag samt næringsmiddelindustrien. Forfatterne gir en oversikt over smittsomme sykdommer som overføres gjennom mat og vann. De beskriver smittestoffene som kan føre til sykdommer, forklarer smitteveier og hvordan sykdom kan forebygges. Noen sentrale temaer i boka er: Hvilke symptomer gir mat- og vannbårne infeksjoner og forgiftninger? Hvordan finner vi smittekildene? Hvordan kan vi avsløre årsakene til at smittestoffene kommer i maten? Hva kan vi gjøre for å hindre uønsket vekst av bakterier og spredning av virus og parasitter? Matforgiftning - smitte gjennom mat og vann er også nyttig som oppslagsbok for alle som arbeider med helse, ernæringsproblematikk, næringsmidler og veterinærmedisin, og for enhver som vil behandle matvarer hygienisk forsvarlig, eller som har behov for bakgrunnsinformasjon når man selv er rammet av slike sykdommer.

Smitte gjennom mat og vann. Redaktør: Per Einar Granum (red.) Matforgiftning - smitte gjennom mat og vann er skrevet for studenter og alle som arbeider innen veterinærmedisin, helsefag, ernæring- og næringsmiddelfag samt næringsmiddelindustrien.

Vanligvis inntrer diaré, kvalme, magesmerter og noen ganger brekninger i løpet av timer etter inntak av forurenset mat; Om du spiser bedervet mat, vil følgende faktorer avgjøre hvorvidt du blir syk: Type mikrobe, mengden du har fått i deg, din alder og din helse Matforgiftning eller matbåren sykdom er all sykdom som inntreffer som et resultat av matinntak. Felles for sykdommene er at de forårsakes av gifter som produseres av bakterier som har formert seg i maten.

RELATERTE BØKER