Jeg nekter å tenke

Jeg nekter å tenke - Lotta Elstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lotta Elstad
DIMENSJON
12,89 MB
FILNAVN
Jeg nekter å tenke.pdf
ISBN
8074167210341

BESKRIVELSE

Lotta Elstads nye roman rommer den samme skarpe og smarte humoren som hennes tidligere bøker. Vi møter Hedda Møller etter en traumatisk flytur og en strabasiøs ferd tilbake til Oslo, gjennom et kriserammet Europa med tog og buss, skitne rom på vandrerhjem og en one-night-stand i Berlin som aldri slutter å sende meldinger i CAPS LOCK. Hjemme igjen oppdager hun en uønsket graviditet. Det burde være lett å gjøre noe med.Det er det ikke.Jeg nekter å tenke er en sort, feministisk samtidskomedie om politikk, kjærlighet - og en avgrunn som er farlig nær.

Jeg vil ikke vite at det blir mye mer ekstremvær! «Jeg nekter å tenke» av Lotta Elstad Utgitt av Flamme forlag 2017 Hedda, 33 år gammel, har blitt gravid uten å ville det. Hun går til legen for å bestille abort, men så sier legen at det ikke er fullt så enkelt: Hun pålegges å tenke over det i tre dager. Jeg nekter å tenke (BOK) Lotta Elstad Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i.

Tarjeis eksperiment. LES ... Jeg nekter å tenke.

RELATERTE BØKER