I bjørnens spor

I bjørnens spor - Ole Jakob Sørensen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Jakob Sørensen
DIMENSJON
7,18 MB
FILNAVN
I bjørnens spor.pdf
ISBN
6772116204407

BESKRIVELSE

Bjørnen har fascinert og skremt oss mennesker i generasjoner, og i denne boka blir du bedre kjent med dette rovdyret. Er bjørnen farlig? Hvor stor er bestanden i Norge? Hva spiser bjørnen, og på hvilket tidspunkt er den mest aktiv på døgnet? Forfatteren forteller om bjørnens forhold til andre dyr, hvordan den avspeiles i menneskers kultur og hvilke spor og tegn den etterlater i naturen. Boka har solid faglig forankring og oppsummerer den viktigste forskningen per i dag. Flere velskrevne og dramatiske fortellinger om menneskers møte med bjørnen gjør boka lesverdig for både fagpersoner og folk flest. Hovedfokuset er Norge og Midt-Skandinavia, men forfatteren skriver også om bjørnen i Sverige, Finland og Russland.

Tags: historie biologi forvaltning bjørn forskning tilleggslitteratur naturforvaltning bjørner utmarksforvaltning. Kjøp ny 432 ... Brunbjørn (Ursus arctos) er den mest utbredte bjørnearten i verden (men den amerikanske svartbjørnen er mer tallrik).

Bare spor av jerv kan kanskje forveksles med mindre bjørnespor. Bjørnen er en sålegjenger med store føtter.

RELATERTE BØKER